Ominaisuudet ja kokotaulukko

 

Kokotaulukko

Tulosta tästä kokotaulukko (.pdf)

 


Ominaisuudet

 

 

VARVASSUOJA, TERÄS


Varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumisilta. Täyttää standardin EN ISO 20345:2011 vaatimukset: iskunkestävyys on 200 J ja puristusvoiman kestävyys 15000 N.

 

VARVASSUOJA, KOMPOSIITTI


Varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumisilta. Täyttää standardin EN ISO 20345:2011 vaatimukset: iskunkestävyys on 200 J ja puristusvoiman kestävyys 15000 N. Komposiitista valmistettu varvassuoja on täysin metalliton. Kärki eristää hyvin lämpöä ja kylmyyttä.

 

VARVASSUOJA, ALUMIINI


Varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumisilta. Täyttää standardin EN ISO 20345:2011 vaatimukset: iskunkestävyys on 200 J ja puristusvoiman kestävyys 15000 N. Alumiininen varvassuoja on 50 % perinteistä teräsvarvassuojaa kevyempi.

 

NAULAANASTUMISSUOJA, TERÄS


Teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Täyttää standardin 20345:2011 vaatimukset: naulanläpäisyvastus on 1100 N.

 

NAULAANASTUMISSUOJA, KOMPOSIITTITEKSTIILI


Naulanläpäisyvastus täyttää samat EN ISO 20345:2011 vaatimukset kuin teräksestä valmistettu naulaanastumissuoja. Teräs antaa kuitenkin paremman naulanläpäisyvastuksen, minkä vuoksi Sievi suosittelee vaativimpiin olosuhteisiin (esim. rakennuksille) teräksistä naulaanastumissuojaa.

 

ÖLJYN- JA USEIDEN KEMIKAALIEN KESTO


Jalkineet, joissa on tämä tunnus kestävät öljyä ja useita kemikaaleja. Öljynkestävyys täyttää EN ISO 20345:2011 -standardin mukaiset vaatimukset.

 

ANTISTAATTINEN


Antistaattisella rakenteella varustetut jalkineet purkavat hallitusti kehoon keräytyneen staattisen sähkön. Vastuksen raja-arvot ovat 100 kΩ – 1000 MΩ.

 

VETTÄ HYLKIVÄ


Jalkineissa käytetään vettä hylkivää päällismateriaalia. Vedenläpäisyvastus täyttää standardin EN ISO 20345:2011 vaatimukset.

 

POHJAMATERIAALI PU


Jalkineiden pohja on valmistettu FlexStep®-materiaalista. Yksikerroksinen polyuretaanipohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansiosta hyvin pitävä, joustava ja antaa erinomaisen iskunvaimennuksen.

 

KORONJOUSTO


Koronjousto suojaa jalkoja ja tukielimiä rasitukselta. Täyttää standardien EN ISO 20345:2011 ja EN ISO 20347:2012 vaatimukset: jalkineen iskunvaimennus on vähintään 20 J. Kaikissa Sievi-jalkineissa koronjouston takaa FlexStep®-pohjamateriaali, josta lisää tietoa FlexStep®-kohdassa.

 

LÄMMIN VUORI


Jalkineet sopivat kylmiin olosuhteisiin. Eristävänä materiaalina on mallista riippuen lampaanvilla tai keinoturkis. Lisäksi joissakin jalkineissa käytetään Thinsulate™-kuitua.

 

THERMO-LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ


Integroidulla Thermo-lämmitysjärjestelmällä varustetut jalkineet pitävät jalat lämpiminä äärimmäisissäkin olosuhteissa. Ladattava lämmitysjärjestelmä tuottaa lämpöä yhdellä latauksella jopa koko työpäiväksi.

 

KUUMANKESTO


Tällä tunnuksella varustetut jalkineet soveltuvat käytettäväksi myös kuumissa olosuhteissa. Sievin nitriilikumista valmistettu kitkapohja kestää kuumuutta 300 °C asti.

 

POHJAMATERIAALI PU/PU


Jalkineen pohja on erittäin kulutusta kestävä kaksikerroksinen polyuretaanipohja, jossa välikerros on iskunvaimentavaa FlexStep®-materiaalia.

 

POHJAMATERIAALI PU/TPU


Jalkineen kaksikerroksinen pohja koostuu polyuretaanista ja elastisesta thermoplastisesta polyuretaanista. Pohja on kulutuksenkestävää ja välikerros on iskunvaimentavaa FlexStep®-materiaalia.

 

POHJAMATERIAALI PU/RU


Jalkineiden pohja koostuu polyuretaanista ja kumista. PU/ kumikitkapohjalla on erinomaiset pito- ja kulutuksenkestoominaisuudet ja se kestää kuumuutta 300 °C. Pohjan välikerros on iskunvaimentavaa FlexStep®-materiaalia.

 

VETOKETJU


Jalkineissa on käyttöä helpottava vetoketju.

 

SPIKE-NASTAMEKANISMI


Jalkineen pohjarakenteeseen integroitu nastamekanismi mahdollistaa nastojen pyörittämisen sisään ja ulos keliolosuhteiden muuttuessa. Nastojen sisään- ja ulospyöräyttäminen tapahtuu helposti riisumatta jalkineita jalasta.

 

DUAL-POHJALLINEN


Sievi DUAL Comfort -pohjallinen auttaa jalkojasi ja selkääsi jaksamaan päivän mukavammin. Pohjallisen iskunvaimennustyynyt ovat PORON®-materiaalia.

 

METALLITON


Tällä tunnuksella varustetut jalkineet ovat metallittomia. Jalkineet ovat kevyet, eivätkä metallintunnistimet reagoi niihin. Ne täyttävät EN ISO 20345:2011 -standardin vaatimukset.

 

XL-LESTI


Sievi XL-lesti on normaalia lestiä laajempi, minkä ansiosta jaloilla ja varpailla on enemmän tilaa. Jalkineiden nimessä esiintyvät kirjaimet XL.

 

MIKROKUITU


Jalkineen päällismateriaali on toistuvaa pesua hyvin kestävää ja nopeasti kuivuvaa mikrokuitua.

 

MEMORY FOAM -NILKKASUOJA


Jalkineen nilkkaosa on suojattu viskoelastisella memory foam -vaahdolla, joka myötäilee käyttäjän jalkaa antaen yksilöllistä tukea ja pehmeyttä. Tiivisrakenteinen memory foam ehkäisee nilkkavammoja tukemalla käyttäjän jalkaa ja vaimentamalla ulkopuolisia nilkkaan kohdistuvia iskuja.

 

THINSULATE™


Jalkineissa käytetään lämpöä eristävää ja hengittävää Thinsulate™ -kuitua. Thinsulaten kuidut parantavat lämmöneristystä sitomalla perinteisiä vuorimateriaaleja enemmän ilmamolekyylejä kehon ja ulkoilman välille.

 

SIEVI GORE-TEX®


Kaikki tuntevat GORE-TEXin erinomaiset ominaisuudet, hengittävyyden ja vedenkestokyvyn. GORE-TEX®-vuori on ainutlaatuinen vuorimateriaali, joka antaa jalan hengittää mutta pitää samalla kosteuden jalkineen ulkopuolella. Sievi GORE-TEX® Performance Comfort -jalkineet sopivat erityisen hyvin vaihteleviin, kosteisiin olosuhteisiin.

 

PALOJALKINE


Palomies-symboli kertoo, että jalkine täyttää palojalkinestandardin EN 15090:2012: F1 P A.

 

ESD


ESD-jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Sievin ESD-jalkineiden vastuksen raja-arvot 100 kΩ – 35 MΩ ovat tavallisia antistaattisia jalkineita tiukemmat (IEC 61340-5-1).

 

VARMA ASKEL JA LISÄÄ PITOA


SieviBalance-kiertojäykiste parantaa jalkineen kiertojäykkyyttä ja jalan kontrollia, minkä ansiosta nilkkoihin kohdistuva rasitus vähenee ja tapaturma-alttius pienenee.

 

BOA®-KIRISTYSMEKANISMI


Helppokäyttöinen ja kestävä, patentoitu Boa®-kiristysmekanismi lisää merkittävästi jalkineiden käyttömukavuutta. Vain rullan pyöräytys ja saat säädettyä jalkineiden istuvuuden juuri sinun jaloillesi sopivaksi.

 

DRYSTEP


DryStep-sisäpohjan pintamateriaali siirtää tehokkaasti kosteutta jalasta pois. DryStepin ainutlaatuinen ilmanvaihto- ja pumppumekanismi pitävät jalkasi kuivina ja miellyttävän tuntuisina.

 

SIEVIAIR®


SieviAir® poistaa jalkojen lämpenemisestä syntyvän kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta. Sisäpohja on rei’itetty ja sen alla on suodatin, joka on yhteydessä uloshengityskanaviin. Jokaisen askeleen yhteydessä suodatin painuu ja jalan nostovaiheessa se palautuu alkuperäiseen tilaan. Pumppaus edistää jalkineen tuuletusta.

 

3D-DRY


Sievin kehittämä 3D-dry-vuori siirtää kosteuden pois jalan pinnasta vuorimateriaalin toiseen kerrokseen ja edelleen jalkineen päällisrakenteen kautta pois jalkineesta. Näin jalat pysyvät kuivempina, jolloin käyttömukavuus lisääntyy.

 

FLEXSTEP®


Sievin kehittämä mikrohuokoinen FlexStep®-pohjamateriaali on uudistunut. Uudistettu pohjamateriaali säilyttää erinomaisen iskunvaimennuksensa ja joustavuutensa aikaisempaa paremmin pakkasolosuhteissa. Tämä ansiosta jalkineen pohja pysyy pehmeämpänä kovassakin pakkasessa ja säilyttää pidon liukkailla pinnoilla. FlexStep®-joustopohjan koko rakenne ehkäisee jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta ja iskuja, ja auttaa estämään jalka- ja selkäsärkyjä ja siten parantaa työtehoa. FlexStep®-joustopohja on kaikissa Sievi-jalkineissa.

 

GRIPSTEP®

GRIPSTEP

Sievin uusi GripStep® on markkinoiden ainoa pohjarakenne, jossa kulutuspinnassa on yhdistetty mikrohuokoisen polyuretaanin ja TR-kumin kitkaominaisuudet pidon maksimoinniksi. Pohja pureutuu tiukasti kylmiin ja liukkaisiin pintoihin. Kaksoisrakenteen ansiosta pohja on myös joustava ja iskuja vaimentava. Se tuntuu mukavalta heti ensi askeleelta.